Tijdelijk geen fysieke behandeling mogelijk

By
 In nieuws

Tijdelijk geen fysieke behandeling mogelijk, wat kunnen we wel voor u doen?

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt om geplande fysieke behandelingen niet door te laten gaan. Dit geldt vooralsnog tot en met 6 april. 

Heeft u nog een afspraak staan dan wordt u deze week gebeld voor het verplaatsen van deze afspraak of het vervangen van uw afspraak door een telefonische afspraak of video-belafspraak.

Wat kunnen we nog wel betekenen voor u de komende weken?

We bieden de mogelijkheid om een fysiotherapieafspraak ‘op afstand’ te doen. Dit kan telefonisch, eventueel ondersteunt via de mail, of via beeldbellen. Langs deze weg kunnen we u begeleiden en u de zorg “op afstand’ bieden die u nodig heeft. Hierbij kunnen we de actuele situatie inschatten, adviseren over oefeningen, beweegtips geven, zodat u toch kunt blijven revalideren en uw herstelproces doorgang vindt. Hier wordt dan wel een fysiotherapeutische behandeling voor gerekend. Uw behandelend fysiotherapeut zal hierover met u in overleg gaan.

Bereikbaar

Wij zijn telefonisch bereikbaar op de praktijk via telefoonnummer 0162 314989, zo nodig kunt u het antwoordapparaat inspreken. Wij bellen u binnen 24 uur terug. Wij zijn er voor het beantwoorden van al uw vragen en voor het maken van een afspraak op afstand. 

Het heeft onze voorkeur dat u een mail stuurt.  Deze controleren en beantwoorden wij dagelijks.

Helaas zijn deze maatregelen echt noodzakelijk. Gezondheid blijft het belangrijkst. Schroom niet om contact op te nemen als u vragen heeft. Wij zullen er alles aan doen om – nu even op afstand – voor u klaar te blijven staan.

We zullen de komende tijd ook regelmatig blogs, tips of oefeningen posten, dus houdt onze website en facebook goed in de gaten. 

Blijf gezond en hopelijk kunnen wij u gauw weer verwelkomen in onze praktijk.

Team Fysiotherapie Beljaart

Recent Posts

Leave a Comment