Ankie van den Heuvel

Ik heb in 2005 mijn opleiding fysiotherapie afgerond in Eindhoven aan de Fontys hogeschool. En sinds 2007 ben ik werkzaam in Dongen, eerst bij Fysiotherapie Oranjeplein, wat later Fysiotherapie Beljaart is geworden. De afgelopen jaren ben ik me op verschillende punten gaan specialiseren met name wel gericht op een actieve aanpak binnen de fysiotherapie.

Mijn specialisaties zijn schouder(training), core-stability-training en COPD-training. Alle specialisaties zijn wel gericht op een actieve aanpak, dus wordt ook van de patiënt wel actieve deelname aan therapie verwacht.

Ik merk op gebied van schouder en rug met name wel dat mensen al langdurig met klachten lopen en de actieve aanpak in de therapie een goed effect geeft. Hiermee kan ik mensen snel verder kan helpen in het dagelijks functioneren. En ook inzicht geven in de klachten is voor mensen prettig om te begrijpen wat ze hebben en wel en niet kunnen doen.

In de toekomst wil ik me graag verder blijven specialiseren en vooral ook mee te gaan in de ontwikkelingen van het vak. Want ons vak blijft altijd veranderen en ben graag up to date van de ontwikkelingen.

Aandachtsgebieden binnen de praktijk zijn oa:
Schouderspecialist (tevens aangesloten bij het schoudernetwerk)
Rug revalidatie training 

Traumatologie Netwerk ETZ

Medical Taping
Medisch Fitness
Niet Aangeboren Hersenletsel
COPD